menu close menu

Injekciós arcfiatalítás

Műtét nélkül is lehet szép, sima az arcbőrünk!
Fiatalabb korban, amikor még az arcbőrünk, szöveteink nem lógnak meg, lehetőség van a ráncokat pár perces beavatkozás során injekciós kezeléssel feltölteni. A látvány azonnali, az eredmény tartós!

A kezelés során a fecskendőben levő hatóanyagot egy vékony tű segítségével juttatjuk a bőr alá, mely azonnali, látványos eredményt nyújt. Az injekciós töltőanyagok az arc teljes területén, nyakon, dekoltázson, sőt akár a kéz hátán levő bőr fiatalítására, ránctalanítására, a kontúrok javítására, besüppedések kiemelésére is kiválóan alkalmas.

Klinikánkon az alábbi felszívódó töltőanyagokat használjuk, melyek az évek során bizonyították hatékonyságukat, tartósságukat:

Teosyal Hyaluronsav
Radiesse

A személyes konzultáció során javasolni fogjuk a kívánt eredmény eléréséhez a legalkalmasabb töltőanyagot, és annak mennyiségét.
Ezen modern töltőanyagok hatása egyéntől függően 6-18 hónapig is tartós eredményt biztosíthatnak, mely után a kezelés bármikor megismételhető.
Fontos tudnunk, hogy korábban volt-e már hasonló beavatkozása a pácienseinknek (mikor és milyen anyaggal), mert ez nagymértékben befolyásolhatja a töltőanyag kiválasztását, annak mennyiségét, valamint az eredményt.

A beavatkozás minden esetben ambulánsan történik. Igény szerint természetesen lehetőség van további érzéstelenítő krém használatára is. Ez azonban azért sem feltétlenül fontos, hiszen a mai modern töltőanyagok többsége eleve tartalmazzák az érzéstelenítőt is, ezzel megkönnyítve a kezelést mind a páciens, mind a kezelő orvos részére.
Lidocain érzékenység esetén sincs probléma, van lidocainmentes töltőanyag is, illetve létezik más megoldás is az érzéstelenítésre.
A kezelés előtt a kezelt terület fertőtlenítése történik, a smink eltávolításra kerül.
A töltőanyagot nagyon kicsi, vékony tű segítségével juttatjuk a bőr alá, mely azonnal látványosan simítja ki a ráncokat. Az kezelés után a kezelt területen finom, masszírozó mozdulatokkal oszlatjuk szét a töltőanyagot.

A beavatkozás után felléphet duzzanat, bőrvörösség, érzékenység, bevérzés. A gyorsabb gyógyulás érdekében javasolt a kezelt területet 1-2 napig hűteni, majd a duzzanat pár napon belül magától elmúlik. 24 óra elteltével már óvatosan lehet mosakodni, sminkelni. Kerülni kell az extrém hőhatást, szauna, szolárium használatát.

Azoknál a pácienseknél, ahol bőrbetegség, herpesz, autoimmun betegség áll fenn, a kezelés nem végezhető el! Terhesség és szoptatás ideje alatt a kezelés nem javasolt!

Kérdése van? Hívjon!
Dr. Kolonics Gyula: +36 20 455 1100

19-08-14 | Injekciós arcfiatalítás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva comments | in Egyéb