menu close menu

Drakula terápia (MyCells PRP)

A Drakula terápia hallatán sok ember rémülten kapja fel a fejét.

Pedig ezzel az új bőrmegújító, bőrfiatalító eljárással kiválóan javíthatjuk a bőr textúráját, ugyanis a saját vérünkben levő sejtmegújító anyagok kerülnek a bőr alá visszafecskendezésre. A beavatkozással a szervezetünket serkentjük a kollagén termelésre, sejtmegújításra. Csökkenti a kisebb, felszíni ráncokat, hatása (3 kezelés után) 1,5-2 évig is eltarthat, mely után a kezelés megismétlendő.

A terápia kiválóan alkalmas az arc, a nyak és a dekoltázs, valamint a kézfej területén levő bőr fiatalítására.

Mivel az eljárás során saját anyagunk kerül „újrafelhasználásra”, így ez teljesen kockázatmentes, 100 %-ban allergiamentes eljárás.

A MyCells PRP technológia

A beavatkozást megelőzi egy személyes konzultáció és vizsgálat annak megállapítására, hogy az eljárás elvégezhető- e, illetve a kívánt cél elérhető- e vele.

A kezelendő területet fertőtlenítjük, mikrodermabráziós eszközzel az elhalt hámréteget „lecsiszoljuk”, majd érzéstelenítjük.

A beavatkozás első lépése, hogy vért veszünk pácienseinktől. Egy speciális szerkezet segítségével a vért 10-12 percen keresztül centrifugáljuk, mellyel a vért alkotóelemekre (plazmákra) bontjuk. A PRP (Platelet Rich Plasma) technológia segítségével a normál vérplazmát dúsítjuk, így a növekedési faktorok és sejtprolifeláró fehérjék 2-6-szor magasabb koncentrációban halmozódnak fel.
Fecskendővel a vérplazmát a bőr alatti kötőszövetbe juttatjuk.
A regenerálódási folyamat során a szövetekben saját fehérje szintézis indul be, mely által csökken a ráncok száma, mélysége, a kezelt bőrfelület megfiatalodik, ragyogóvá válik.

A terápiát célszerű az elő 3 alkalommal, 3 havonta, majd 1 év elteltével megismételni.

A kezelés után

A kezelt területen levő esetlegesen fellépő duzzanatot érdemes 1-2 napig jegelni, hűteni. Gondoskodjon a megfelelő fényvédelemről, 1-2 napig kerülje az extrém meleget, hideget, a napozást, szauna, szolárium használatát, a kozmetikai kezelést.

Kérdése van? Hívjon!
Dr. Kolonics Gyula: +36 20 455 1100

26-08-14 | Drakula terápia (MyCells PRP) bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva comments | in Egyéb