Ajakfeltöltés hyaluronsavval

Ki ne vágyna telt, csábos ajakra? Van, akinél veleszületett problémát okoz az aszimmetrikus, vékony ajak, van, akinél a kor előrehaladtával, a szövetek rugalmasságának veszítésével változik meg az ajak formája, mely elvékonyodik, lebiggyed. Az injekciós hyaluronsavas ajakfeltöltéssel pár percen belül látványos eredmény érhető el, újból fiatalságot, üdeséget kölcsönözve arcunknak. Napjainkban már nem csak a nők, hanem a férfiak körében is népszerű az ajakfeltöltés hyaluronsavval.

 

Hosszú évek tapasztalata után a jelenleg Magyarországon forgalmazott legmagasabb hyaluronsav koncentrációval rendelkező Teosyal Kiss hyaluronsavas injekcióval végezzük az ajakfeltöltést, mely egyéntől függően 6-12 hónapos tartósságával is bizonyított. Ez a töltőanyag azonban nem csak az ajkak kiemelésére alkalmas, hanem az ajkak körüli ú.n. dohányzóráncok feltöltésére is.

Maga a beavatkozáshoz nem szükséges extra előkészület. Mivel az ajak az egyik legérzékenyebb testrészünk, van lehetőség igény szerint érzéstelenítésre (injekció, krém). Maga a Teosyal Kiss töltőanyag is tartalmazhat lidocaint, így az előbb említett extra érzéstelenítés nem feltétlenül fontos.

Abban az esetben, ha allergiás a lidocainra, kérjük, jelezze, lehetőségünk van egyéb érzéstelenítő használatára is!

Az injekciós ajakfeltöltést követően javasolt a kezelt terület hűtése 1-2 napig, mely elősegíti az esetleges duzzanat visszahúzódását. Pár napig célszerű kerülni az túl forró, túl hideg ételek, italok fogyasztását, a szolárium, szauna használatát, a napozást, az ajkak jelentős mozgatását (nagy nevetések, sok beszéd, stb.). 1 nap után már megengedett a sminkelés is.

Korszerű, biztonságos mivolta miatt a kezelés bármikor megismételhető.